Fagertun Panorama

Et etterlengtet prosjekt

Planleggingen av leilighetsbebyggelse på den solrike tomten i Dovreveien 1-3 startet for flere år siden, og helt siden den gang har det vært stor interesse for prosjektet.

Fagertun-høyden – med fantastiske sol- og utsiktsforhold og Lillesand sentrum bare en liten spasertur unna – er allerede et av de mest ettertraktede boligområdene i Lillesand. Den gode beliggenheten tilsier at boligkjøp i dette nabolaget både kan være positivt i forhold til trivsel og livskvalitet, og samtidig sees på som en fornuftig investering.

De 21 leilighetene som utgjør Fagertun Panorama er tegnet av Haarklau-Lindeberg-Egeland Arkitekter, et høyt ansett arkitektstudio med lokal forankring. Miljøet har tegnet en rekke karakteristiske og forseggjorte boliger og hytter i landsdelen, og utformet også leilighetsprosjektet Hovden Blå, samt Møglerstu Videregående Skole og Lillesand Ungdomsskole, for å nevne noe.

Bak Fagertun Panorama står en gruppe solide og dedikerte utbyggere bestående av Rune Blix, Byggmester Modalen og VEF Entreprenør. Sistnevnte hadde blant annet totalentreprise på det vakre og internasjonalt anerkjente bygget Vennesla Kulturhus.

Summen av beliggenhet, arkitektur og en kompetent utbygger gjør at vi i Sørmegleren er stolte over å kunne presentere og selge Fagertun Panorama.